Segona trobada arran dels 25 anys dels Acords de Cooperació

Després de l’èxit assolit per les darreres jornades L’Islam a Espanya: 25 anys dels Acords de Cooperació. Llums i ombres, SAFI us convida a la segona part de l’acte, que tindrà lloc el proper 11 de novembre a l’Espai Jove La Fontana.

El 1992, la signatura dels ambiciosos Acords de Cooperació amb la Comisión Islámica de España (amb rang de llei orgànica) havia de permetre la definitiva normalització del culte musulmà dins l’estat. El seu compliment, però, ha estat objecte de nombrosos entrebancs, de manera que aquesta normalització és, a hores d’ara, encara lluny. Si el passat 13 de maig vam comptar amb la participació de destacats especialistes que van exposar els seus punts de vista sobre els mèrits i defectes d’aquells acords, el proper 11 de novembre és el moment de participar en els tallers que SAFI organitza per tal de posar en comú el diagnòstic elaborat a partir de l’opinió dels experts.

Volem comptar amb vosaltres per enriquir, millorar i elaborar entre tot@s un informe adreçat a totes les institucions implicades en la gestió religiosa del nostre país, un element central per a la lluita contra la islamofòbia a casa nostra!

El proper 11 de novembre, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192). La inscripció és gratuïta.

Inscripció

Premi aquí per veure el cartell

Si voleu més informació, adreceu-vos a SAFI:

infosaficatalunya@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *